Servicii vamale în
Dover

Adresa

3rd Floor, Charlton House, Dour Street
CT16 1ATDover
Direcții
Utilizăm tehnologiile Google pentru a ne asigura că datele cartografice Google utilizate în instrumentul de găsire a locației sunt: afișat corect și complet. Aceste tehnologii pot încorpora transferuri de date în țări fără un nivel adecvat de protecție a datelor. Harta din localizator nu poate fi afișată cu excepția cazului în care acceptați aceste tehnologii.

Ore de deschidere

24/7

Număr de telefon

Numărul de fax

+44 (0) 844 2480893

Mai multe despre serviciile noastre vamale în Dover:

Sediul central al "Gerlach Customs Services UK Limited" din Marea Britanie, situat în Dover, servește ca punct pivotal pentru întreprinderile care necesită asistență specializată în declarații de import și export, declarații de tranzit și consultanță vamală specializată. Poziționat central în Dover, biroul nostru oferă avantajul serviciilor directe de tren către Londra, contribuind la facilitarea afacerilor. Biroul este situat convenabil lângă facilități esențiale, inclusiv magazine de proximitate, și este la doar o scurtă plimbare de faimoasele stânci albe din Dover.

De ce Gerlach Customs Services?

La "Gerlach Customs Services UK Limited" din Dover, ne dedicăm să oferim soluții vamale personalizate care răspund cerințelor unice ale operațiunilor comerciale din Marea Britanie. Echipa noastră este specializată în gestionarea complexităților procedurilor vamale, asigurând traversări eficiente ale granițelor pentru mărfurile dvs. De la gestionarea formalităților de import și export la administrarea declarațiilor de tranzit, valorificăm înțelegerea noastră profundă a reglementărilor vamale pentru a oferi servicii fără probleme. Aveți încredere în biroul nostru din Dover pentru a naviga prin complexitățile vamale în numele dvs., facilitând operațiunile comerciale fără probleme.

Copyright ©2024 Gerlach Customs
X
chevron-down