Митнически услуги в
Korczowa

Адрес

Drogowe Przejście Graniczne Korczowa
37-522Młyny
Указания
Използваме технологиите на Google, за да гарантираме, че картографските данни на Google, използвани в търсачката на местоположения, са показва правилно и напълно. Тези технологии могат да включват трансфер на данни в държави без адекватно ниво на защита на данните. Картата в търсачката на местоположения не може да бъде показана освен ако не приемете тези технологии.

Работно време

24/7

Телефонен номер

Повече за нашите митнически услуги в Korczowa:

Добре дошли в Gerlach Customs - вашият комплексен митнически консултант, експертно позициониран в Корчоа, на съществения превозен хъб, директно граничещ с Украйна. Нашата реномирана агенция е стратегически разположена в Млъни, едва на 5 км от този важен преход, което ни осигурява първостепенна позиция в митническите и логистични операции. В нашите помещения клиентите се посрещат в професионална и ефективна среда, организирана така, че да улесни бързите и подробни митнически услуги, персонализирани за бизнес-бизнес ангажименти.

В Gerlach Customs предлагаме пълен спектър от услуги, включително безпроблемни транзити, внос и износни разрешителни, допълнени с фискално представителство и отложени варианти за ДДС. Гордеем се със способността си да управляваме отдалечени вносни разрешителни на пътните митнически проверки в Медика и да действаме като послушен посредник за проверки на стоки от митническите служби, включващи ветеринарни, фитосанитарни и контрол на качеството. От съществено значение за международните търговци, ние също помагаме при получаването както на преференциални, така и на непреференциални свидетелства за произход, както и предлагаме удобството на отдалечени подавания по цялата страна. Бизнесите също могат да възползват от нашата експертиза, за да създадат митнически авторизирани места директно на техния имот, гарантирайки оптимизиран процес на митниците. Изберете Gerlach Customs за партньорство, което се справя с комплексностите на митниците с лекота и точност.

Свържете се с нас!

Водещ неутрален доставчик на митнически услуги в Европа
Повече от 140 години опит в митническите услуги
Локално вкоренени - глобално свързани в повече от 200 страни
Copyright ©2024 Gerlach Customs
chevron-down