Митнически услуги в
Duisburg

Адрес

Gerlach Zolldienste GmbH Keniastraße 12
47269Duisburg
Указания
Използваме технологиите на Google, за да гарантираме, че картографските данни на Google, използвани в търсачката на местоположения, са показва правилно и напълно. Тези технологии могат да включват трансфер на данни в държави без адекватно ниво на защита на данните. Картата в търсачката на местоположения не може да бъде показана освен ако не приемете тези технологии.

Работно време

Понеделник08:0017:00
Вторник08:0017:00
Сряда08:0017:00
Четвъртък08:0017:00
Петък08:0017:00

Телефонен номер

Номер на факса

+49 (0) 203 348599-549

Повече за нашите митнически услуги в Duisburg:

Добре дошли в Gerlach Zolldienste GmbH в Дуйсбург, един от най-важните градове в региона на Рур, който се характеризира с индустриалната си история и модерно развитие. Неговото стратегическо разположение на Рейн и най-големият вътрешен пристанищен порт в Европа правят града важен логистичен център и център за търговия и бизнес.

Открийте първокласни решения в Gerlach Zolldienste GmbH.
Нашият отдаден екип се грижи за целия митнически процес, така че да можете да се концентрирате изцяло върху основния си бизнес. Нашите услуги варират от областта на импорта, експорта и транзитните процедури до подготовката на предпочитани сертификати и управлението на специални процедури като вътрешната / външната обработка и митническото складиране.

Защо Gerlach Zolldienste GmbH?
Нашите опитни експерти по митници са запознати с най-новите развития в международната търговия. Предлагаме персонализирани услуги, сме ефективни и надеждни в митническото освобождаване, включително експортни декларации, вносни декларации, транзитни процедури, фискално представителство, вътрешна / пасивна обработка и митническо складиране. Нашата ясна комуникация ви предоставя винаги прозорливост за статуса на вашите пратки.

Поверете на Gerlach Zolldienste GmbH да се справи професионално с вашите митнически услуги. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и да оптимизирате международния си бизнес.

Свържете се с нас!

Водещ неутрален доставчик на митнически услуги в Европа
Повече от 140 години опит в митническите услуги
Локално вкоренени - глобално свързани в повече от 200 страни
Copyright ©2024 Gerlach Customs
chevron-down