Colné služby v
Dorohusk

Adresa

Drogowe Przejście Graniczne
22-175Dorohusk
Pokyny
Používame technológie Googlu, aby sme zaistili, že mapové údaje Google použité vo vyhľadávači polohy sú zobrazené správne a úplne. Tieto technológie môžu zahŕňať prenosy údajov v krajinách bez primeranej úrovne ochrany údajov. Mapu vo vyhľadávači polohy nie je možné zobraziť pokiaľ tieto technológie neprijmete.

Otváracie hodiny

24/7

Telefónne číslo

Viac o našich colných službách v Dorohusk:

Vitajte v spoločnosti Gerlach Customs, poprednej celníckej agentúre nachádzajúcej sa priamo pri hranici v Dorohusku. Prevádzkujeme nepretržite. Naša agentúra je perfektne vybavená na zjednodušenie celných procesov, zabezpečujúc plynulý tok tovaru cez hranice. Naša kancelária spĺňa prísne požiadavky na tranzit, dovoz a vývoz. Vďaka našim skúsenostiam a nasadeniu bez námahy vykonávame vzdialené vybavenie prekladov po celej krajine, čo sa prejavuje vo vyššej pohodlnosti pre zákazníka na celom území.

Naša odbornosť siaha za rámec miestnej podpory, pretože máme ustále partnerstvá s inými kanceláriami Gerlachu po celej Európe, čo zvyšuje našu schopnosť profesionálne zvládať zložité celné požiadavky. Rozširujeme sa aj v oblasti navyšovania povolených celných miest priamo vo vašej oblasti, aby spolupráca bola oveľa jednoduchšia. Dôverujte spoločnosti Gerlach Customs v Dorohusku ako spoľahlivému partnerovi vo všetkých oblastiach celného vybavenia, kde profesionalita a efektívnosť sú rohovkame našich služieb.

Spojte sa s nami!

Líder v poskytovaní colných služieb v Európe
Viac ako 140 rokov skúseností v oblasti colných služieb
Lokálne - celosvetovo prepojené vo viac ako 200 krajinách
Copyright ©2024 Gerlach Customs
chevron-down