Fiscale Vertegenwoordiging

Gerlach is uw betrouwbare fiscaal vertegenwoordiger voor het importeren van goederen.

Als uw fiscaal vertegenwoordiger, nemen wij het complete proces van het invoeren van goederen van u over en verzekeren u dat de goederen vlot worden ingevoerd.

De mogelijkheid om vertegenwoordigd te worden door een fiscaal vertegenwoordiger is een aantrekkelijke optie voor bedrijven die niet zijn geregistreerd in het land waar de goederen de EU binnenkomen. Om fouten te voorkomen bij het inklaringsproces, moet je een betrouwbare expert inschakelen om uw bedrijf te vertegenwoordigen bij uw fiscale aangelegenheden. Gerlach zorgt voor de inklaring, het indienen van statistische rapporten voor de daarop volgende intracommunautaire levering en het verleggen van BTW. Daarom als fiscaal vertegenwoordiger, kunt u vertrouwen op Gerlach – uw douane specialist – voor uw import zendingen.

Neem contact met ons op

De voordelen van Gerlach als uw fiscaal vertegenwoordiger:

Wij nemen de douaneafhandeling voor het invoeren van uw goederen over en betalen eventuele invoerrechten namens u.
Wij verzorgen de BTW-verlegging als fiscaal vertegenwoordiger naar de betreffende EU lidstaat.
Wij ondersteunen u tijdens de fysieke douane inspecties en de administratieve verwerking.
Wij doen Instrastat aangiften voor u.
Wij helpen u met vragen van, en communicatie met, de douane autoriteiten en archiveren alle relevante documenten.
Wij adviseren u over alle vragen met betrekking tot douanerecht, statistieken en omzetbelastingwetgeving in relatie tot fiscale vertegenwoordiging.
Neem contact met ons op

Alle Douane Services

Transit

Wij ondersteunen u in alle opzichten met het transport van uw goederen in transit en garanderen een correcte douaneafhandeling.

Import

Wij begeleiden u gedurende het gehele proces van douaneafhandeling bij invoer en zorgen voor soepele invoer van goederen.

Fiscale Vertegenwoordiging

Als uw fiscaal vertegenwoordiger, nemen wij het complete proces van het invoeren van goederen van u over en verzekeren u dat de goederen vlot worden ingevoerd.

Export

Wij begeleiden u gedurende het gehele proces van douaneafhandeling bij export en zorgen voor een soepele export van uw goederen.

  Fiscale vertegenwoordiging
  wij helpen u met al onze ervaring

  Het proces voor het invoeren van goederen uit derde landen gaat vaak gepaard met gecompliceerde administratieve handelingen en kosten. Als bijvoorbeeld een bedrijf in Duitsland goederen importeert vanuit een niet EU lidstaat (derde land) via Rotterdam of Antwerpen, en de goederen moeten worden ingeklaard, zijn niet alleen douanekosten verschuldigd, maar is ook in Duitsland BTW verschuldigd. Het kan maanden duren voordat deze BTW wordt gerestitueerd, wat van invloed is op de liquiditeit van een onderneming.

  Fiscale vertegenwoordiging verlicht deze administratieve handelingen en kosten door het verleggen van de BTW. Dit is een mogelijkheid voor bedrijven die zelf niet zijn geregistreerd in Nederland (Rotterdam) of België ( Antwerpen). Gerlach, als de fiscaal vertegenwoordiger, neemt u deze handelingen uit handen en zorgt voor een correcte verlegging van de BTW en de daar aan gekoppelde administratieve verplichtingen.

  Contacteer ons!

  Toonaangevende aanbieder van douane services in Europa.
  Meer dan 140 jaar ervaring in douane services.
  Lokale aanwezigheid - wereldwijd verbonden in meer dan 200 landen.
  Copyright ©2024 Gerlach Customs
  chevron-down